Варшавський стадіон може заробити на назві понад $30 мільйонів

Поділитися
Назву головної арени Польщі, Національного стадіону у Варшаві, продадуть за 10 мільйонів злотих (близько $3,3 мільйонів). Угода стане найдорожчою в історії продажу імені спортивного об’єкту в Польщі.

Назву головної арени Польщі, Національного стадіону у Варшаві, продадуть за 10 мільйонів злотих (близько $3,3 мільйонів).  Угода стане найдорожчою в історії продажу імені спортивного об’єкту в Польщі.

«Ми почали переговори з кількома комерційним фірмам. Ми маємо намір зробити пропозицію всім найбільшим компаніям Польщі. Наразі ми не можемо говорити про суму, але напевне вона буде більшою, ніж у випадку з PGE Arena», - повідомив голова Національного центру спорту Польщі Рафал Каплер.

Нагадаємо, Польська енергетична група сплачуватиме 7 мільйонів злотих (близько $2,3 мільйонів) щорічно за право фігурувати у назві гданського євростадіону.

Очікується, що контракт зі спонсором Національного стадіону, який прийматиме матч-відкриття Євро-2012, буде розрахований на 10 років.

За матеріалами інформаційного центру "Україна-2012"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі