Валентина Семеренко виступить на наступному етапі Кубка світу в Рупольдінгу

Поділитися
Валентина Семеренко виступить на наступному етапі Кубка світу в Рупольдінгу Семеренко пропустила початок сезону через травму © chaspik.spb.ru
Українська біатлоністка відновилася після травми.

Чемпіонка світу 2015 року з біатлону Валентина Семеренко виступить на наступному етапі Кубка світу в Рупольдінгу. Про це повідомив коментатор "UA:Перший" Андрій Столярчук під час трансляції чоловічого спринту в Оберхофі.

Змагання в Рупольдингу стартують 12 січня. Нагадаємо, Семеренко пропустила початок сезону через травму. Ще в серпні повідомлялося, що Семеренко пропустить весь сезон "через проблеми зі здоров'ям", проте ситуація виявилася не такою критичною.

Варто відзначити, що за підсумками 2015 року Валентина Семеренко була визнана найкращою спортсменкою України разом з борцем Жаном Беленюком, який також став чемпіоном світу.

Валентина обійшла своїх конкуренток у номінації бронзову призерку чемпіонату світу з маунтенбайку Яну Беломоіну, а також представницю боротьби Юлію Ткач, яка завоювала бронзу на чемпіонаті світу.

Кращий результат для України в поточному сезоні показали дівчата, яким вдалося зайняти третє місце в жіночій естафеті на етапі Кубка світу в Поклюці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі