В Голландії з'явилися ролики із закликом не їхати на Євро-2012. МЗС України обурений (відео)

Відео
Поділитися
У Нідерландах на центральних телеканалах з'явилася реклама під назвою «Стримай його вдома» із закликом до жінок умовити чоловіків не їхати в Україну на Євро-2012 через те, що «ця країна сповнена красивих жінок».

Міністерство закордонних справ України висловило стурбованість у зв'язку з появою на центральних телеканалах у Нідерландах реклами під назвою «Стримай його вдома» із закликом до жінок умовити чоловіків не їхати в Україну на Євро-2012.

«Ми вважаємо даний ролик дискримінаційним, таким, що сприяє розпалюванню міжнаціональної ворожнечі, несправедливим щодо України та українців. Ми рішуче будемо домагатися того, щоб він був знятий з ротації», - заявив Дікусаров.

У Нідерландах на центральних телеканалах з'явилася реклама під назвою «Стримай його вдома» із закликом до жінок умовити чоловіків не їхати в Україну на Євро-2012 через те, що «ця країна повна красивих жінок». Реклама транслюється у вечірній час на телеканалах NED-1 і NED-2 і належить нідерландській енергетичній компанії Nederlandse Energie Maatschappij (NLE).

У кліпі, який триває 25 секунд, з'являється пошукова система Google і вводяться слова Ukrainian women. Після цього на екрані з'являється велика кількість фотографій молодих привабливих напіводягнених жінок. Відеоряд супроводжується жіночим голосом, який може сприйматися як такий, що виражає зневагу і огиду. Далі в кадрі з'являється герой - Хенк Спаан, який на дивані дивиться телевізор, після чого - безпосередньо логотип NLE і зображення запропонованого контракту з подарунком - приладом з виготовлення пива.

Жіночий голос за кадром пояснює, що якщо укласти контракт з компанією на 3 або 5 років, то в подарунок отримаєте прилад з виготовлення пива. «Даруючи цей бар, чоловіків умовляють залишитися вдома, а не їхати в Україну, приймаючу країну, яка як кажуть, повна красивих жінок. Хенк Спаан залишається у себе вдома», - запевняють у компанії. !zn



Читайте також:

Німецький посол просить дати вболівальникам розклад потягів перед Євро-2012

Німецькі чиновники будуть ігнорувати гру своєї збірної в Харкові через солідарність з Тимошенко

Німецькі вболівальники масово відмовляються їхати в Україну на Євро-2012

Польща не збирається скасовувати візовий режим з Україною на час Євро-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі