У запорізькому "Металурзі" не отримували жодної пропозиції від інвесторів

Поділитися
У запорізькому "Металурзі" не отримували жодної пропозиції від інвесторів У "Металурзі" чекають інвесторів © ФК Металург Запоріжжя
На навчально-тренувальній базі клубу вже немає гарячої води, а футболісти не тренуються.

У запорізькому "Металурзі", у якого є серйозні проблеми з фінансуванням, все ще чекають появи інвестора, готового вкладати гроші в команду. На даний момент, як заявив президент запорожців Андрій Шевчук, життєдіяльність клубу ведеться в обмеженому режимі.

"Поки що з письмовими пропозиціями взяти "Металург" на свій баланс до нас ніхто не звертався. Потенційних покупців немає. Йдуть тільки якісь розмови і обіцянки на камери, більше нічого. Немає жодних конструктивних пропозицій. Ми говорили про це неодноразово - ми готові до діалогу з усіма, хто реально може врятувати клуб та вирішити всі його нинішні проблеми", - сказав Шевчук в інтерв'ю офіційному сайту "Металурга".

"У плані фінансування нічого не змінилося. Його немає. Клубу просто не має за що продовжувати свою подальшу діяльність. Ми змушені розривати договори з організаціями, які надавали клубу ті чи інші послуги. За них просто нічим платити. Так само, як і за елементарні комунальні послуги: електрику і воду, наприклад. На навчально-тренувальній базі вже немає гарячої води. Електроенергію змушені витрачати в режимі жорсткої економії - суворо лімітована".

Також Шевчук підкреслив, що тренувальний процес поки припинений: "Футболісти поки не тренуються. Головна і молодіжна команда знаходяться на вихідних. Повинні були збиратися в четвер, але тепер день їх зборів перенесено. Фактично, умов для продовження тренувального процесу на базі зараз немає".

Читайте також: ФФУ сподівається зберегти запорізький "Металург" і веде переговори з керівництвом клубу

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі була створена робоча група, завдання якої - допомогти "Металургу" дограти чемпіонат до зимової перерви без пропусків матчів, щоб зберегти професійний статус і продовжити пошук інвесторів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі