В'ячеслав Кравцов став першим українським баскетболістом у чемпіонаті Китаю

Поділитися
В'ячеслав Кравцов став першим українським баскетболістом у чемпіонаті Китаю В'ячеслав Кравцов перейшов в чемпіонат Китаю © fiba.com
Центровий збірної України з Національної баскетбольної асоціації переїхав в Китай, де в останні кілька років активно використовують іноземних спортсменів.

Центровий збірної України з баскетболу В'ячеслав Кравцов підписав угоду з клубом "Фошань Лонг Лайонс", ставши першим українцем в китайському чемпіонаті.

Про це повідомили представники українця в агентстві BeoBasket. У минулому сезоні клуб посів 15-е місце в чемпіонаті Китайської баскетбольної Асоціації, а за команду грали екс-гравці НБА Джеральд Фітч, Шавлик Рендольф і Ленс Томас.

В наступному сезоні одноклубниками Кравцова стануть відомий білоруський Фаді Ель Хатіб і американський центровий з досвідом гри в Європі ДеВон Хардін. Додамо, що сезон в Китаї почнеться в першій половині листопада.

Нагадаємо, два сезони Кравцов намагався розвинути свою кар'єру у Національній баскетбольній асоціації: спочатку він виступав за "Детройт Пістонс", а потім перейшов у "Фінікс Санз", однак не зумів закріпитися в жодній з них, набираючи в середньому по 2 очка за матч і роблячи 1,4 підбирання.

Нагадаємо, нещодавно Кравцов виступав за збірну України на чемпіонаті світу в Іспанії, проте його гра не відрізнялася надійністю і стабільністю. Після турніру президент Федерації баскетболу України Олександр Волков звинуватив Кравцова недостатньо професійному відношенні до своєї кар'єрі, зазначивши, що саме його непоказні дії майданчику стали однією з причин швидкого вильоту українців з турніру. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі