В УЄФА поки не прийняли рішення про можливе покарання для НСК "Олімпійський"

Поділитися
В УЄФА поки не прийняли рішення про можливе покарання для НСК "Олімпійський" Вболівальники вибігли на поле, щоб привітати футболістів "Дніпра"
Після матчу півфіналу Ліги Європи між "Дніпром" і "Наполі" уболівальники вибігли на поле стадіону, щоб порадіти виходу дніпропетровців у фінал єврокубка.

В УЄФА на вчорашньому дисциплінарному засіданні не винесли рішення з приводу того, які санкції застосувати до НСК "Олімпійський" і "Дніпро" за безлади після матчу 1/2 фіналу Ліги Європи проти "Наполі" (1:0).

УЄФА відкрила дисциплінарну справу проти Дніпра за фактом появи вболівальників на поле, а також "расистської символіки" на трибунах. Однак поки що питання залишається відкритим. Судячи з усього, в УЄФА вирішили не приймати поспішних рішень, а також надати українській стороні можливість виправити ситуацію.

Поки що не повідомляється, коли ж буде поставлена крапка в дисциплінарному розслідуванні.

Нагадаємо, що вболівальники вибігли на поле, щоб відсвяткувати перемогу дніпрян та історичний вихід у фінал єврокубка, частина фанатів підбігло до гостьового сектору італійської команди і спробувала закидати гостей стільцями та іншими предметами. У той же час на газон стадіону висипало більше тисячі людей, і, судячи з усього, це були звичайні глядачі, які не мають відношення до фанатським об'єднанням.

Як би там не було, але у Федерації футболу України мають намір зробити все можливе, щоб не повторити подібних ситуацій у майбутньому, адже в наступному сезоні стадіон буде приймати ще й матчі групового турніру Ліги Чемпіонів, куди пробилося "Динамо".

Після матчу футболісти Дніпра присвятили історичну перемогу всім, хто захищає Україну. За словами головного тренера Мирона Маркевича, коли він побачив, що на стадіоні стільки глядачів, і всі представляють різні частини країни, то зрозумів, що його команда не могла не перемогти.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі