В особі Теодорчика "Динамо" придбало мотивованого і перспективного легіонера, - експерт

Поділитися
В особі Теодорчика "Динамо" придбало мотивованого і перспективного легіонера, - експерт Лукаш Теодорчик добре проявив себе в першому ж матчі за "Динамо"
Поляк Лукаш Теодорчик вже в першому поєдинку за "Динамо" зумів проявити себе, віддавши результативний пас на Андрія Ярмоленка.

Оформивши угоду з польським "Лехом", результатом якого стало підписання контракту з нападником Лукашем Теодорчиком, київське "Динамо" отримало в своє розпорядження перспективного та мотивованого виконавця.

Про це заявив відомий український футбольний агент Ігор Кривенко. За словами експерта, Теодорчик, на відміну від багатьох легіонерів, мотивований і тому буде корисний київській команді.

"Вперше почув про нього ще два роки тому. Неодноразово чув про прекрасних можливостях цього хлопця. Високий, могутній, багато працює на команду, виконує великий обсяг роботи, націлений на ворота та не шкодує віддати пас на партнера, який знаходиться у вигіднішій позиції", - цитує Кривенко видання "Український футбол".

"Головне, що він мотивований, адже цієї якості не вистачає більшості динамівських легіонерів. Не хочу називати його другим Робертом Левандовським, це тільки час покаже, але перспективи у Лукаша хороші", - зазначив експерт.

Нагадаємо, що за польського нападника кияни заплатили 4 милилиона євро, і завдяки хорошим умовам особистого контракту виграли боротьбу за футболіста у ряду клубів з Великобританії та Німеччини.

Втім, новачок киян не став розгойдуватися: вже в першому своєму виході на поле він відзначився результативною дією. У поєдинку проти "Чорноморця" Теодорчик першим же дотиком до м'яча видав точний пас на Андрія Ярмоленка, який вразив ворота суперника, а кияни перемогли 2:0. За менш ніж 10 хвилин на полі він зумів привернути до себе симпатії динамівських уболівальників і заробив схвальні слова від головного тренера Сергія Реброва.

Додамо, що наступного разу за "Динамо" Теодорчик може зіграти в 6-му турі чемпіонату Прем'єр-ліги проти луганської "Зорі". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі