В "Малазі" вважають, що їхню команду не хотіли бачити у півфіналі Ліги Чемпіонів

Поділитися
В "Малазі" вважають, що їхню команду не хотіли бачити у півфіналі Ліги Чемпіонів "Малага" нарікає на суддівство © malagafc.com
Керівництво іспанського клубу вважає, що суддівські помилки призвели до фатального для "Малаги" результату.

У "Малазі" обурені суддівством у матчі 1/4 фіналу проти "Боруссії", в якому іспанська команда втратила перемогу на останніх хвилинах поєдинку. Головний тренер команди Мануель Пеллегріні припустив, що дії суддів мали упереджений характер.

"Вони не хочуть бачити нас у півфіналі. Після того, як рахунок став 2:1, з'явилося дуже багато суддівських помилок не на нашу користь", - сказав чилійський наставник в коментарі для goal.com.

"В останні хвилини мало відбутися два видалення, а вирішальний гол був забитий з офсайду. Але це не та гіркота, яка буде тривати довго. Можна говорити про серйозну поразку, але я вважаю, що ми провели чудовий матч. Зараз слід завершити сезон максимально успішно".

Нагадаємо, що судді на чолі з Крейгом Томпсоном не зафіксували офсайд відразу у чотирьох гравців дортмундців, коли ті забивали вирішальний третій гол на останніх хвилинах другого тайму, повідомляє football.ua.

Керівництво "Малаги" вже повідомило про намір подати скаргу до УЄФА на дії суддівської бригади.

"Ми обурені тим, що стали жертвою несправедливості, тому маємо намір подати офіційну скаргу в УЄФА", - сказав гендиректор клубу з Малаги Вісенте Касадо.

"Дуже шкода, що на такому етапі ЛЧ рівень судді не відповідає рівню турніру, команд і гравців, які беруть в ньому участь. Наші вболівальники, як і вболівальники Боруссія Д не заслужили такого суддівства".

Нагадаємо, що деякі суперечки викликав також і матч ПСЖ - "Барселона", в якому, на думку фахівців, гол Златана Ібрагімовича також був забитий з положення поза грою. УЄФА у відповідь на скаргу "Барселони" покарало німецького суддю Вольфганга Штарка, усунувши його від суддівства матчів Ліги Чемпіонів в цьому сезоні. !zn

Читайте також:

Незважаючи на героїчну перемогу над "Малагою", тренер "Боруссії" назвав гру найгіршою в сезоні

Швед Ібрагімович розрекламував ПСЖ для англійця Руні

Мессі зумів обійти японського супер робота-воротаря

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі