В "Інтері" поки не думають про трансфер Коноплянки

Поділитися
В "Інтері" поки не думають про трансфер Коноплянки Коноплянка не зумів забити гол у ворота "Інтера" © moskva.com
27 листопада "Дніпро" програв італійській команді в рамках 5-го туру Ліги Європи. До Євгену Коноплянці була прикута пильна увага з боку журналістів і вболівальників.

Міланський "Інтер", який обіграв "Дніпро" 2:1 в матчі Ліги Європи, поки не думає про придбання півзахисника українського клубу Євгена Коноплянки.

Після матчу спортивний директор "нерадзуррі" Пьєро Аузиліо підкреслив, що Коноплянка - майстерний футболіст, однак поки він не потрібен його команді.

"Коноплянка - відмінний гравець, як і інші футболісти "Дніпра", які показали сьогодні хорошу гру. Але Коноплянка з нашим проектом на даний момент не підходить", - зазначив Аузиліо.

Журналіст спробував ще раз відновити тему Коноплянки питанням про новий футболіста під схему нового головного тренера Роберто Манчіні, який грає 4-4-2, однак спортдир не став розвивати її, зазначивши, що в "Інтері" достатньо кваліфікованих футболістів.

"У нас є багато можливостей для різноманітності гри. Той же Додо може відмінно грати в різних схемах".

При цьому на післяматчевій прес-конференції Мирон Маркевич підтвердив, що "Інтер" проявляє інтерес до Коноплянки, але при цьому підкреслив, що не тільки ця італійська команда розраховує на його підопічного в майбутньому.

Читайте також: "Дніпро" втратив виїзну перемогу над "Інтером"

Напередодні поєдинку Манчіні порадив звернути увагу на Коноплянку, назвавши його класним футболістом. При цьому наставник не уточнив, чи хоче він бачити цього гравця у своїй команді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі