В Індонезії все ще розраховують побачити Шевченка-футболіста

Поділитися
В Індонезії все ще розраховують побачити Шевченка-футболіста Шевченку знову запропонували повернутися на поле
Один з індонезійських клубів сподівається отримати найкращого футболіста Європи-2004, який наразі проходить навчання на тренерські курси.

Керівництво індонезійського клубу "Мітра Кукор", як і раніше сподівається отримати в свої ряди 36-літнього українського нападаючого Андрія Шевченка, який минулого літа офіційно повісив бутси на цвях.

"Ми все ще чекаємо результатів переговорів з Шевченко. Якщо Андрій дасть згоду, то ми зможемо заявити його на друге коло чемпіонату", - повідомив операційний директор клубу в інтерв'ю tribunnews.com.

Про фінансову сторону пропозиції поки нічого невідомо, однак Шевченку пропонують оплату за кожен зіграний матч.

"Ми хочемо почути від Шевченка, скільки він може провести матчів, а після цього оголосимо конкретні цифри контракту", - додав представник індонезійців.

Зазначимо, що раніше вже повідомлялося про інтерес індонезійців до Андрія Шевченка - після зіграного благодійного поєдинку між ветеранами італійського "Мілана" і найкращими футболістами Індонезії в Джакарті.

На сьогоднішній день "Мітра Кукор" посідає четверте місце в турнірній таблиці Суперліги Індонезії, відстаючи від лідера на п'ять очок.

Нагадаємо, що 1 квітня Андрій Шевченко почав навчання на тренерських курсах ФФУ. Коментуючи свої плани щодо тренерської діяльності, Шевченко заявив, що найважливіше для нього на сьогоднішній день - отримати необхідну освіту. !zn

Читайте також:

Андрій Шевченко в рейтингу найкращих бомбардирів ХХІ століття посів 12 місце

Ярмоленко побив національний рекорд Шевченка і Реброва

Анчелотті розчарований бойовою нічиєю з "Барселоною"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі