В "Атлетико" знають, за рахунок чого можна обіграти "Реал" у повторному матчі

Відео
Поділитися
В "Атлетико" знають, за рахунок чого можна обіграти "Реал" у повторному матчі "Атлетіко" відстояв нічию з "Реалом" © Facebook/FC Atletico
"Атлетико" в черговий раз в нинішньому сезоні показав, що "Реал" не така вже й суперкоманда.

Результат матчу Атлетико - Реал (0:0) залишив хороші шанси обом клубам на вихід в 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів. У будь-якому випадку, у повторному поєдинку чвертьфіналу, який відбудеться 22 квітня, головним завданням для суперників буде забити гол у чужі ворота та не пропустити у свої.

В розташуванні "червоно-білих" знають, за рахунок чого можна здолати грізного опонента - на думку головного тренера команда Дієго Сімеоне, у другому таймі першого поєдинку його підопічні показали хороший футбол. Того ж думки дотримується і воротар Ян Облак.

"Ми добре попрацювали сьогодні, особливо у другому таймі. Подивимося, що буде в повторному поєдинку. "Реал" - велика команда, але ми зробимо все можливе, щоб добре підготуватися до матчу і довести, що ми можемо вийти в півфінал", - зазначив Облак.

"У нас є відмінний голкіпер. Облак сьогодні був хороший, особливо в епізоді з моментом у Бейла. Після перерви ми змогли переламати гру. Другий тайм був вже більше схожий на те, що ми собі уявляли. У повторній грі через тиждень ми повинні продовжити робити те, що показали сьогодні після перерви", - зазначив Сімеоне.

У нинішньому сезоні "матрацники" не раз вдавалося засмучувати уболівальників "Королівського клубу" в різних турнірах, де перетиналися турнірні шляхи команд. Так, в чемпіонаті Іспанії Атлетико розгромивРеал 4:0, а до цього відсвяткував перемогу в Кубку 2:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі