УЄФА жорстко відреагувала на сербсько-албанська футбольний конфлікт

Поділитися
УЄФА жорстко відреагувала на сербсько-албанська футбольний конфлікт Прапор "Великої Албанії" зірвав матч у Белграді © http://sport.blic.rs
Поєдинок 3-го туру кваліфікації Євро-2016 між сербської та албанської збірними був зірваний, коли над стадіоном в Белграді з'явився безпілотник з прапором "Великої Албанії".

УЄФА жорстко відреагувала на сербсько-албанська футбольний конфлікт, покаравши обидві сторони за зірваний поєдинок кваліфікації Євро-2016.

Нагадаємо, зустріч групи I відбулася 14 жовтня на стадіоні "Партизан" у Белграді, однак її не було дограно через те, що наприкінці першого тайму над полем з'явився безпілотний літальний апарат на дистанційному управлінні. До БПЛА був прикріплений прапор албанських націоналістів із зображенням карти "Великої Албанії". На полі почалися заворушення, з-за яких албанська команда зникла в роздягальні і відмовилася виходити на другий тайм.

Читайте також: В УЄФА збираються покарати "Арену Львів" за матч Україна - Македонія

Врешті решт, збірній Албанії присуджено поразку 0:3, а із Сербії знято три очки. Обидві федерації заплатять штраф у розмірі 100 000 євро. Крім того, національна команда Сербії зобов'язана провести два домашні матчі при порожніх трибунах. Протягом п'яти днів обидві організації отримають письмове повідомлення про рішення УЄФА. Після цього албанці і серби зможуть подати протест.

Додамо, що після двох матчів в активі Албанії було 4 очки, в тому числі і 3 здобутих завдяки несподіваній перемозі над Португалією. Серби ж невдало розпочали відбір, зігравши внічию 1:1 з Вірменією. Наступний матч албанці проведуть вже у 2015 році - 29 березня вони зіграють проти вірмен. Серби проведуть зустріч з данцями.

Раніше повідомлялося, що УЄФА 13 листопада розгляне дисциплінарні справи стосовно двох матчів збірної України - проти Білорусі (9 жовтня) та Македонії (12 жовтня).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі