УЄФА відклав рішення по матчу "Динамо" - "Манчестер Сіті"

Поділитися
УЄФА відклав рішення по матчу "Динамо" - "Манчестер Сіті" "Динамо" прийме "Ман Сіті" 24 лютого
Європейський футбольний союз поки не вирішив, чи задовольняти апеляцію киян.

УЄФА відклав розгляд апеляції київського "Динамо" щодо проведення двох домашніх матчів у єврокубках без глядачів. Про це повідомив головний редактор журналу "Футбол" і член Виконкому ФФУ Артем Франков.

"Рішення по матчу "Динамо" - "Манчестер Сіті" відклали. Думаю, пара тижнів - десь на початку лютого. Так що продовжуємо залишатися в напрузі і непонятці з приводу квитків", - сказав Франків.

Відзначимо, що раніше президент "Динамо" Ігор Суркіс заявляв, що УЄФА винесе вердикт до 25 січня. Але, судячи з усього, вболівальникам київського клубу доведеться ще трохи почекати.

Нагадаємо, УЄФА покарав киян двома домашніми матчами в єврокубках без глядачів і ще одним умовно через бійку на трибунах "Олімпійського" під час матчу "Динамо" - "Челсі", в ході якої постраждали у тому числі і темношкірі вболівальники. "Динамо" вже провело без глядачів матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Маккабі", але сподівається, що УЄФА пом'якшить покарання і дозволить зіграти проти "Ман Сіті" з вболівальниками.

Матч плей-офф Ліги чемпіонів "Динамо" - "Манчестер Сіті" в Києві відбудеться 24 лютого. Повторна зустріч пройде в Манчестері 15 березня. Раніше стало відомо, що УЄФА не планує переносити першу гру з Києва.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі