УЄФА ще раз відклав вердикт відносно "Динамо"

Поділитися
УЄФА ще раз відклав вердикт відносно "Динамо" "Динамо" грає у футболках з написом "Разом проти расизму" © ФК Динамо
У Європейському футбольному союзі поки не вирішили, як карати киян за прояв расизму на трибунах.

Контрольно-дисциплінарний і етичний комітет УЄФА 19 листопада не буде оприлюднювати вердикт по справі київського "Динамо" щодо побиття темношкірих уболівальників під час матчу групового етапу Ліги чемпіонів проти "Челсі".

Як повідомляє телеканал "Футбол 1" з посиланням на свої власні джерела, розгляд даної справи повторно перенесли. Тепер на 24 листопада. В цей день, до речі, "Динамо" зіграє у Лізі чемпіонів з "Порту".

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що "Динамо" покарають двома матчами без глядачів, а також грошовим штрафом у розмірі 140 тисяч євро. Президент "Динамо" Ігор Суркіс, коментуючи цю інформацію, заявив, що нічого про таке покарання не знає і чекає на вердикт 19 листопада.

Нагадаємо, під час першого тайму матчу "Динамо" - "Челсі" представниками ультрас були побиті темношкірі вболівальники. УЄФА відкрив справу стосовно київського клубу відразу за трьома статтями: расистська поведінка, масові заворушення, блокування проходів на трибунах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі