УЄФА не сподобалися політичні гасла українських уболівальників на матчі в Білорусі

Поділитися
УЄФА не сподобалися політичні гасла українських уболівальників на матчі в Білорусі Гасла українських і білоруських фанів не сподобалися УЄФА
Через три тижні в УЄФА відбудеться засідання щодо матчів кваліфікації Євро-2016 за участю збірної України. Крім справи "Арени Львів" буде розглянуто і поєдинок в Білорусі.

УЄФА не сподобалися політичні гасла українських уболівальників на матчі кваліфікації Євро-2016 Білорусь - Україна, і тепер цей поєдинок та дії глядачів будуть розглядати на спеціальному засіданні.

Контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА завів справу у відношенні ФФУ і БФФ у зв'язку з поведінкою уболівальників, розгляд якої призначено на 13 ноября.Напомним, поєдинок Білорусь - Україна відбувся 9 жовтня. Перемогу в ньому святкували українці 2:0.

Як повідомляє pressball.by у своєму протоколі представник УЄФА зазначив кілька фактів, які підлягають розслідуванню. Відомо, що ФФУ може бути покарана за скандування вболівальників на політичну тематику і за використання вболівальниками піротехніки. БФФ ж може понести покарання за політичні гасла фанатів, а також за недостатнє забезпечення безпеки на грі.

Нагадаємо, що також за ряд порушень під час зустрічі України та Македонії у Львові 12 жовтня, УЄФА може застосувати до української збірної ряд санкцій.

Читайте також: У "Динамо" не заперечують, щоб Хацкевич перейшов на роботу в збірну Білорусі

Додамо, що саме політичні гасла і висловлювання українців, а також білорусів на трибунах стадіону "Борисов Арена" стали причиною затримання кількох десятків фанатів після поєдинку. В результаті, частина українців була покарана адміністративний арештом, частина - грошовими штрафами. У підсумку, після втручання української влади, вболівальники були відпущені.

Раніше повідомлялося, що під час матчу Ліги Чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і португальським "Порту" фанати вивісили на трибунах банер, у якому покартали УЄФА за бездіяльність у російському питанні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі