УЄФА офіційно дозволив "Ворсклі" проводити матчі Ліги Європи в Полтаві

Поділитися
УЄФА офіційно дозволив "Ворсклі" проводити матчі Ліги Європи в Полтаві Стадіон "Ворскли" допущений до єврокубків © ФК Ворскла
Полтава допущена до проведення єврокубкових поєдинків.

Офіційний сайт "Ворскли" повідомляє, що місто і стадіон відвідала інспекція УЄФА з представників Франції та Ізраїлю, які прийшли до висновку, що клуб може приймати матчі кваліфікації Ліги Європи.

Проте дане рішення не відноситься до групового етапу турніру, якщо "Ворскла" туди потрапить. У такому випадку клуб повинен буде виконати ще ряд вимог, але це питання поки не розглядається.

Суперником полтавчан у третьому раунді кваліфікації Ліги Європи буде "Жиліна" зі Словаччини. Перший матч українська команда проведе на виїзді 30 липня, а матч-відповідь - 6 серпня в Полтаві.

Раніше стало відомо, що "Дніпро" зможе проводити матчі Ліги Європи в рідному місті. Дніпропетровці висловили впевненість у тому, що виконають всі необхідні вимоги УЄФА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі