Усик вдало провів перший захист титулу, в шостий раз поспіль перемігши нокаутом

Поділитися
Усик вдало провів перший захист титулу, в шостий раз поспіль перемігши нокаутом
Олександр Усик вже протягом трьох місяців володіє титулом інтерконтинентального чемпіона за версією WBO.

Український 27-річний проспект-важковаговик Олександр Усик у дев'ятій трихвилинці десятираундового бою нокаутував Дені Вентера з ПАР, захистивши титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBO.

Таким чином, українець довів свій боксерський рекорд до шести перемог нокаутом у шести поєдинках. Нагадаємо, що свій перший титул Усик завоював 4 жовтня, нокаутувавши у Львові південноафриканця Даніеля Брюэра.

У шостому раунді Усик провів кілька точних атак, які потрясли, але не добили опонента. Вистояв Вентер і ще двох трехминутках. Проте у дев'ятому раунді затяжний серією все-таки відправив південноафриканця на настил рингу.

Бій проходив у цікавій боротьбі, а Вентер показав себе з найкращого боку. По-перше, виявив відмінну стійкість, по-друге, протиставив Усику нелохой технічний і тактичний арсенал
а головне, завдяки рівню суперника цінність перемоги українці дійсно зросла.

Напередодні бою колишній чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко пообіцяв Усику чемпіонський бій у 2015 році. За словами Кличка, до цього поєдинку Усик ще 2-3 рази вийде в ринг, у тому числі і за межами України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі