Усик може провести бій в Росії ще за два чемпіонські пояси

Поділитися
Усик може провести бій в Росії ще за два чемпіонські пояси Усик готовий їхати за титулами в Росію © polsatsport.pl
Український чемпіон світу має намір зібрати всі пояси важкої ваги.

Новий чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик зацікавлений в об'єднавчому поєдинку проти Дениса Лебедєва, який володіє поясами WBA і IBF. Поєдинок може відбутися в Росії, про що повідомив промоутер українця Олександр Красюк.

"У нас була мета зробити Сашу чемпіоном світу і побити рекорд Холіфілда. Ми це зробили, а тепер будемо робити з нього зірку. Об'єднавчий бій у Росії? Чому ні, адже в Росії багато сильних боксерів в цій вазі, нам вони цікаві. Поки ми не вели переговорів з Денисом Лебедєвим і Тоні Белью, до нас звертався тільки Марко Хук", - сказав Красюк.

Варто відзначити, що британець Тоні Белью володіє титулом організації WBC. Саме цей пояс вважається найпрестижнішим, тоді як у німця Марко Хука є пояс IBO. П'ять титулів дозволять Усику стати абсолютним чемпіоном світу.

Читайте також: Усик відібрав у Гловацьки титул чемпіона світу

Нагадаємо, чемпіонський бій проти поляка Кшиштофа Гловацьки відбувся 17 вересня в Гданську, а українець здобув перемогу одноголосним рішенням суддів, зумівши завоювати перший в кар'єрі титул на професійному рівні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі