Усик хоче відібрати титул чемпіона у росіянина

Поділитися
Усик хоче відібрати титул чемпіона у росіянина Усик готовий битися з Дроздом © K2 Promotions
Український важковаговик розглядає можливість поєдинку з володарем титулу WBC Григорієм Дроздом (39-1, 27 КО).

Олександр Усик (7-0, 7 КО) продовжує підготовку до чергового поєдинку, в якому олімпійський медаліст захищатиме титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBО від посягань південноафриканця Джонні Мюллера (19-4-2, 13 КО). Вечір боксу пройде 29 серпня в Києві.

Тепер стало відомо, що команда Усика розглядає можливість проведення поєдинку з Дроздом. Про це заявив керівник компанії K2 Promotion Олександр Красюк: "Проведення такого бою абсолютно реально. Більшість боксерів високого рівня в першій важкій вазі зібралося на території Європи. Причому основна маса - в Росії і на Україні. Гриша Дрозд є чемпіоном світу, він цікавий нам як один з варіантів для Олександра. Адже нас цікавить титул чемпіона світу. При цьому для нас лінія WBO, за якою йде Усик, не визначальна".

29 липня під час спілкування з уболівальниками Дрозд також заявив про готовність битися з українцем: "Усик - хороший боксер, і цей бій викликав би у всіх інтерес і в Україні, і в Росії, і в цілому в світі професійного боксу. Якщо Усик буде готовий до бою зі мною, його рейтинг дозволить йому стати претендентом на титул чемпіона світу, то чому ні. Я готовий вийти проти будь-якого боксера, який заслужить право оскаржувати мій титул".

Нагадаємо, що в своєму останньому поєдинку, який відбувся в Києві, Усик нокаутував росіянина Андрія Князева (11-2, 6 КО).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі