Усик готовий перейти в суперважку вагу в 2018-му році

Поділитися
Усик готовий перейти в суперважку вагу в 2018-му році Усик готовий до дебюту в США © BoxingScene
При цьому українець має намір завоювати кілька поясів у нинішньому дивізіоні.

Чемпіон світу за версією WBO Олександр Усик (10-0, 9 КО) готується до дебюту на рингу в США і готовий боротися за інші пояси першої важкої ваги, але залишатися в цьому дивізіоні до кінця кар'єри український боксер не планує.

"Звичайно, я можу боксувати де-завгодно, це не проблема для мене, але для мене настав час боксувати у США. Я хочу завоювати нових фанатів в цьому регіоні і показати їм всі свої вміння. Я пильно стежив за боями Ломаченка, Ковальова і Головкіна. Я дивлюся багато боїв, які проходять в США. Я завжди хотів боксувати в цій країні, навіть коли був серед аматорів. Успіхи боксерів зі Східної Європи пов'язані з тим, що у них є величезне бажання стати зірками боксу, тому вони завойовують свої позиції", - сказав Усик у коментарі BoxingScene.

"Наскільки мені відомо, всі мої друзі і люди, з якими я спілкуюся, раді за мене. В Інтернеті фанати пишуть, що для мене добре проводити поєдинки за межами України і ставати більш впізнаваним у світі боксу. Мені кажуть: "Ти правильно зробив, що поїхав в США до Василя Ломаченка і взявся за бокс". Я хочу об'єднати титули в першій важкій вазі - якщо не всі, то кілька. Думаю, що до 2018-му році я буду готовий виступати в суперважкій вазі".

Наступним суперником Усика стане південноафриканець Табісо Мчуну, а бій пройде 17 грудня в США.

Нагадаємо, раніше був представлений промо-ролик до поєдинку Олександра Усика і Табисо Мчуну.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі