Усик без проблем впорався з Мюллером

Відео
Поділитися
Усик без проблем впорався з Мюллером Усик достроково переміг Мюллера © vk.com
Интерконтинентальному чемпіону за версією WBO знадобилося всього три раунди, щоб нокаутувати южноафриканця.

Олександр Усик успішно захистив свій пояс Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO, вигравши технічним нокаутом у південноафриканця Джонні Мюллера (19-5-2). Український боксер здобув свою восьму перемогу на професійному рингу. Всі ці поєдинки він завершив достроково.

Два перших раунди Усик провів досить спокійно, більше придивляючись до суперника, але все одно мав перевагу. Українець припиняв спроби Мюллера зблизитися, але один раз все-таки пропустив контратаку суперника.

На третю трихвилинку Усик вийшов більш зарядженим. На останній хвилині раунду лівий боковий українця відправив суперника в нокдаун. Мюллер підвівся, але буквально через кілька секунд знову опинився на канвасі. Південноафриканець не хотів здаватися і продовжив бій, намагаючись вистояти до кінця раунду, але зробити це йому не вдалося. Усик засипав суперника серією ударів, після яких рефері був змушений зупинити поєдинок.

"Не налаштовувався на таку швидку перемогу, готувався до 12 раундів, але удача сьогодні була на моєму боці, - сказав Усик після перемоги у ефірі телеканалу "Інтер", - Готувався до цього бою дуже серйозно, не звертав увагу на те, що казав Мюллер перед боєм. Головне - потрібно було дотримуватися плану, який підготував мій тренер. Не думаю, що це була легка перемога. Може, хіба що з боку так здавалося...".

Вже в наступному році компанія K2 Promotions, яка представляє інтереси Усика, буде виводити українця на бій за титул чемпіона світу. Глава компанії Віталій Кличко заявив, що такий поєдинок, швидше за все, відбудеться в першій половині 2016 року.

Читайте також: Олександр Усик розгромив росіянина Князєва у 8-му раунді

Нагадаємо, сьогодні, 29 серпня, перемогу також здобув Денис Берінчик, який проводив свій перший поєдинок на професійному рингу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі