US Open: Марченко стартував з перемоги, Долгополов і Козлова покинули турнір

Поділитися
US Open: Марченко стартував з перемоги, Долгополов і Козлова покинули турнір Марченко завершив матч перемогою © btu.org.ua
Відбулися чергові поєдинки турніру Великого шолома за участю українців.

На Відкритому чемпіонаті США (призовий фонд - $ 46,303,400) завершилися матчі першого раунду, в яких брали участь українські тенісисти. В рамках чергового ігрового дня здобути перемогу вдалося лише Іллі Марченку, тоді як Олександр Долгополов і Катерина Козлова з боротьби вибули.

Суперником Марченка був Іван Додіг з Хорватії. Вперте протистояння тривало чотири години і розтягнулося на чотири сети. Перші дві партії були за українцем, але потім Додіг зумів скоротити відставання і продовжити поєдинок ще на один сет, який став переможним для другої ракетки України - 6:3, 6:4, 6:7(4), 7:5. У наступному раунді Марченко зіграє з боснійцем Даміром Джумхуром.

Катерина Козлова зустрічалася з американкою Вінус Вільямс, яка отримала шостий номер при посіві. Українці вдалося нав'язати боротьбу фаворитці і зрівняти рахунок у другому сеті після невдачі в першому. Тим не менш, за підтримки трибун Вільямс-старша таки здобула складну перемогу за підсумками трьох сетів - 2:6, 7:5, 6:4. Зазначимо, що для 22-річної українки це лише третій матч в основній сітці на турнірах Великого шолома в кар'єрі. У кінці серпня Козлова також встановила особистий рекорд у рейтингу WTA - 92-е місце.

Менше всіх з представників України на корті провів Олександр Долгополов, якому протистояв 11-й номер посіву Давид Феррер. Ще в середині першого сету кращому тенісистові країни знадобився фізіотерапевт, але він зміг продовжити гру. Тим не менш, вже за рахунку 5:6 Долгополов відмовився від подальшої боротьби.

Нагадаємо, раніше у друге коло US Open вийшли Сергій Стаховський, Еліна Світоліна, Леся Цуренко та Катерина Бондаренко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі