Ультрас у Львові покартали УЄФА за бездіяльність у російському питанні

Поділитися
Ультрас у Львові покартали УЄФА за бездіяльність у російському питанні Донецькі та львівські ультрас натякнули на бездіяльність УЄФА щодо російської агресії
Під час матчу Ліги Чемпіонів між "Шахтарем" і "Порту" українські фанати привітали УЄФА іронічним банером.

Українські ультрас, які підтримували у Львові донецький "Шахтар" під час матчу Ліги Чемпіонів проти "Порту", пожурили УЄФА за бездіяльність у російському питанні.

Фанати вивісили на одному зі своїх секторів банер з іронічним змістом, який явно натякав на те, що в УЄФА не збираються якось реагувати на незаконні дії Російського футбольного союзу щодо анексії кримського футболу. Біля розфарбованих у кольори російського прапора літер UEFA ультрас розмістили девіз організації "We care about football" ("Нам важливий футбол" - англ.), замінивши слово football на Russia. "Нам важлива Росія", - було написано на розтяжці.

Під час поєдинку стюарди намагалися забрати банер у фанатів, однак донеччани і львів'яни не здали свої позиції.

Читайте також: В УЄФА дозволили Ізраїлю проводити міжнародні матчі

Читайте також: В УЄФА дозволили Ізраїлю проводити міжнародні матчі

Нагадаємо, раніше Федерація футболу України звернулася до УЄФА з проханням покарати російську сторону за те, що РФС грубо порушив правила і норми міжнародного футболу, прийнявши під свої знамена кримські команди і проводячи змагання під своєю егідою на території окупированного українського півострова. Проте до цих пір в УЄФА не виробили єдину і чітку позицію.

Більш того, в організації вирішили віддати три матчі чемпіонату Європи-2020 російському Санкт-Петербургу. І це все на тлі санкцій Євросоюзу проти Росії, а також заклики низки європейських і американських політиків відібрати перенести ЧС-2018 з цієї країни в більш гідне місце.

Нагадаємо, що матч між "Шахтарем" і "Порту" завершився бойовою нічиєю 2:2 - донеччани втратили перемогу за останні 8 хвилин поєдинку.

Раніше фанати польської "Легії", яка зустрінеться з "Металістом" в рамках групового турніру Ліги Європи, відправили послання УЄФА з допомогою банера, на якому було написано: "УЄФА: футбол значення не має, а гроші - так". За акцію ультрас в Ньоні оштрафували польську команду на 80 тисяч євро. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі