Українського метальника списа дискваліфікували на два роки і позбавили звання ЧЄ за допінг

Поділитися
© Reuters
Український метальник списа Дмитро Косинський буде дискваліфікований на два роки за застосування заборонених препаратів.

Позитивною стала допінг проба атлета, взята на командному чемпіонаті Європи у Стокгольмі у червні цього року. ІААФ не повідомляє назви забороненої речовини, знайденої у Д.Косинського.

Відсторонення від змагань закінчилися 19 серпня 2013 року.

Д.Косинський на цьому турнірі переміг, у кращій спробі показавши 81.29. Тепер і результат, і зайняте українцем місце будуть анульовані. Після цього переможцем стане Сергій Макаров (81.20), який посів друге місце, швед Габріель Валлін (80.88) підніметься на другу сходинку, німець Маттіас де Зордо (77.86) - на третю.

У загальнокомандному заліку перша трійка не змінилася. Збірна Росії - перша - 386 (було 385), німці - другі 332.5 (було 331.5), українці - треті - 292 (було 304). Четвертими залишилися британці, у яких тепер 290 очок. Також будуть анульовані результати виступів Д.Косинського на молодіжному чемпіонаті Європи в Остраві (8 місце) і п'яте місце на Меморіалі Знаменських в Жуковському.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі