Український біатлоніст узяв "срібло" в спринті на етапі Кубка світу

Поділитися
Український біатлоніст Сергій Седнєв посів друге місце в спринті на другому етапі Кубка світу з біатлону в австрійському Хохфільцені.
Український біатлоніст Сергій Седнєв посів друге місце в спринті на другому етапі Кубка світу з біатлону в австрійському Хохфільцені.
Сьогоднішні перегони показали, що фізична готовність у Седнєва просто феноменальна. За чистою швидкості він посів шосте місце, відставши від лідера Еміля Свенсен на 14 секунд.
Вкотре другим у українській команді виявляється Сергій Семенов, а ось Андрій Дериземля свою коронну гонку провалив. Олександр Батюк, незважаючи на три промахи, також потрапив у залікові очки, скоротивши відставання на останньому колі і відігравши 19 позицій. Першу перемогу в кар'єрі завоював Тар'єю Бое. Гонка у 22-річного норвежця вийшла просто блискучою. Він зумів не тільки показати високу швидкість, але і закрити всі мішені в надважких умовах. Але ж перед таким снігом капітулювали навіть визнані снайпери. Третє місце виборов француз Алексіс Беф, який міг бути і на другій позиції якби він не впав  на останньому повороті перед фінішем. Підсумки спринту виглядають так: 1. Тар'єю Бое (Норвегія) - 28.17,60 (0 0) 2. Сергій Седнєв (Україна) - 00.27,50 (0 1) 3. Алексіс Бет (Франція) - 00.33,30 (0 1) За матеріалами офіційного сайту Федерації біатлону України
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі