Український журналіст розповів подробиці загибелі футболіста Гусіна

Відео
Поділитися
Український журналіст розповів подробиці загибелі футболіста Гусіна Андрій Гусін загинув, катаючись на мотоциклі на автодромі "Чайка" © Clive Barda / Royal Opera House
17 вересня пішов з життя ще один знаменитий футболіст київського "Динамо". Слідом за Валентином Белькевичем і Андрієм Балем, які померли з-за проблем з серцем, під час катання на мотоциклі розбився і Андрій Гусін.

Відомий український журналіст, головний редактор видання "Футбол" Артем Франков розповів про подробиці загибелі футболіста Андрія Гусіна 17 вересня.

За його словами, екс-футболіст "Динамо" здійснив падіння під час катання на мотоциклі на автодромі "Чайка", що поблизу Києва, вдарився головою об відбійник і загинув.

"Це ж було 40 днів Балю... Андрій розбився на мотоциклі, смерть на місці, удар у відбійник, близько другої дня. Мотоцикл відлетів... Заднє колесо", - написав Артем Франков з своєму твіттері.

Приблизно ту ж версію трагедії представив відомий український автомобільний експерт, журналіст Олексій Мочанов.

"У Андрія був хороший мотоцикл, хороша екіпіровка...На одному з перших поворотів, судячи з усього підсковзнувся на гальмуванні, а зараз асфальт холодний, не втримав мотоцикл, вдарився в огорожу. Є підозри, що він не страждав ні секунди, а загинув відразу ж", - розповів Мочанов в інтерв'ю каналу 112.

"Але тепер важливо не те, як він загинув, а просто згадати, яким світлим хлопцем він був. У всіх сенсах цього слова", - сказав Мочанов.

Додамо, що президент "Динамо" Ігор Суркіс назвав несподіваний відхід Андрія Гусіна непоправною втратою для всього українського футболу. Суркіс підкреслив, що Гусін знаходився на початку славної тренерської кар'єри.

"Його талант розгледів свого часу Валерій Лобановський, і Андрій у підсумку став одним з ключових гравців у "Динамо" і збірної України. у нього виходило все на тренерській роботі, і він йшов до перемог. Це непоправна втрата, вся футбольна громадськість сумує", - зазначив Суркіс.

Примітно, що в останні місяці життя Гусін займався не тільки тренерської, але й громадською діяльністю, всіляко допомагаючи українським бійцям на Донбасі.

Зазначимо, що у Гусіна залишилося троє дітей. Його старший син Андрій пішов по стопах батька і зараз виступає за молодіжний склад дніпропетровського "Дніпра".

Раніше повідомлялося, що київське "Динамо" організувало матч пам'яті Андрія Баля та Валентина Белькевича, які пішли з життя у серпні. Цілком можливо, що Гусін міг зіграти за команду Белькевича разом зі своїми колишніми партнерами - Андрієм Шевченком, Сергієм Ребровим, Владиславом Ващуком і багатьма іншими. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі