Український тренер Скрипник відмовився очолити збірну Білорусі

Поділитися
Український тренер Скрипник відмовився очолити збірну Білорусі Скрипник вирішив відмовитися від роботи у збірній © werder.de
Фахівець не зміг домовитися з федерацією в ході переговорів.

Українець Віктор Скрипник вважався одним з головних претендентів на пост головного тренера збірної Білорусі, проте в підсумку прийняв рішення відмовитися від пропозиції.

Про це повідомив сам тренер у коментарі Pressball.by:

"Я не буду тренером збірної Білорусі. Є нюанси, через які прийняв таке рішення. Переговори дійсно велися, але точку в них вже поставлено".

Нагадаємо, у вересні минулого року Скрипник був звільнений з поста головного тренера бременського "Вердера" після чотирьох поспіль поразок на старті сезону. Українець працював в системі "Вердера" з 2004 року, а в жовтні 2014-го очолив головну команду бременців.

Читайте також: Скрипник може залишитися у "Вердері"

По ходу першого сезону біля керма "Вердера" Скрипнику вдалося зберегти команді прописку в Бундеслізі (бременці фінішували десятими). Боротьбу за виживання команда вела і в минулому сезоні, зумівши зайняти тринадцяте місце і залишитися у вищому дивізіоні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі