Український хокеїст зірвав овації у 26 тисяч плюшевих ведмедиків в матчі канадської ліги

Поділитися
Український хокеїст зірвав овації у 26 тисяч плюшевих ведмедиків в матчі канадської ліги © calgarysun.com
Павло Падакін у другий рік поспіль став автором першого гола в традиційному благодійному матчі, отримавши в якості овацій тисячі плюшевих іграшок.

Українець Павло Падакін, виступаючий в "Калгарі Хітмен" із Західної хокейної лізі ледь не став автором рекордного "врожаю" плюшевих ведмедиків, якими глядачі вітають автора першої закинутої шайби в традиційних благодійних різдвяних матчах.

Глядачі арени в одному з найбільш хокейних міст Канади подарували українцю 25921 іграшку - до рекорду, встановленого в 2007 році Падакіну не вистачило всього тисячі плюшевих ведмедиків. Іграшковий дощ тривав 11 хвилин, а на те, щоб прибрати іграшки з льоду волонтери витратили більш півгодини.

Повідомляється, що згідно з традицією всі ведмедики будуть відправлені благодійним фондам, після чого їх подарують дітям в якості різдвяного подарунка.

Зазначимо, що неформальне звання Містер Плюшевий ведмедик Падакін завоював у другий рік поспіль - у минулому сезоні він також зумів стати автором першої шайби в такому благодійному поєдинку.

Так звана Teddy Bear Toss (дослівно - метання плюшевих ведмедиків - прим. авт.) бере свій початок з середини 1990-х років: глядачам у визначений день пропонується приносити на матчі молодіжних ліг плюшевих ведмедиків і дарувати їх автору першого взяття воріт гостьової команди в матчі. Потім іграшки передаються в благодійні фонди.

"Калгарі Хітмен", один з лідерів ліги, яка входить в систему провідних канадських молодіжних чемпіонатів, у благодійному матчі обіграв другу команду першості "Медісін Хет Тайгерс" 4:1.

Відзначимо, що 19-річний Павло Падакін є вихованцем київського хокею (школа АТЕК-94) виступає за "Калгарі Хітмен" вже другий сезон. Раніше нападаючий притягувався у складі юніорської та молодіжної збірних України і є одним з найперспективніших українських гравець на сьогоднішній день. !zn

Читайте також:

Молодий український хокеїст визнаний кращим новачком тижня в КХЛ

"Донбас" поступився у Владивостоці, перервавши п'ятиматчеву переможну серію

Хокеїст "Флориди" під час гри вирвав собі зуб і кинув його вболівальникам (ВІДЕО)

Російські хокеїсти обіграли збірну ОАЕ з рахунком 60:0, забиваючи по одній шайбі у хвилину

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі