Український хокеїст візьме участь у тренувальному таборі клубу НХЛ

Поділитися
Український хокеїст візьме участь у тренувальному таборі клубу НХЛ Падакін раніше грав в юніорській лізі Канади © ХК "Донбасс"
Павло Падакін буде працювати разом з "Філадельфією Флаерс".

Український нападник Павло Падакін візьме участь у тренувальному таборі клубу НХЛ "Філадельфія Флаерс", який пройде з 7 по 12 липня. Разом з українцем працювати буде ще 32 гравця.

У той же час неофіційно повідомляється, що 21-річний Падакін вже підписав контракт з фарм-клубом "Льотчиків" в АХЛ "Ліхай-Веллі Фантомс".

У трьох попередніх сезонах Падакін виступав у канадській юніорській лізі WHL, провівши в цілому 233 ігри (79+80). У минулому сезоні українець провів 78 матчів регулярного чемпіонату та плей-офф, набравши 61 очко (29+32). Хокеїст двічі виступав за збірну України на юніорських чемпіонатах світу, а також по разу захищав кольори збірної на світових першостях, вже на рівні молодіжної та національної команд.

Читайте також: Збірна України з хокею виступить на Єврочелленджі

Нагадаємо, раніше стало відомо, що відомий український нападник Руслан Федотенко уклав угоду з клубом НХЛ "Міннесота Вайлд".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі