Український гімнаст Олег Верняєв спростував інформацію про переїзд до Росії

Поділитися
Український гімнаст Олег Верняєв спростував інформацію про переїзд до Росії Олег Верняєв не думає про Росію © sportgymnrus.ru
Чутки про те, що новоспечений бронзовий призер чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики слідом за колишнім партнером по збірній Миколою Куксенковим може прийняти російське громадянство, поки залишаються чутками.

Бронзовий призер чемпіонату Європи в Москві Олег Верняєв спростував інформацію про те, що може прийняти російське громадянство і почати виступи за цю збірну на міжнародних змаганнях. За словами гімнаста, ніяких переговорів з посадовими особами і представниками російської федерації він не вів.

"Я сам про те, що, мовляв, хочу виступати за Росію, дізнався з інтерв'ю Родіоненко (державного тренера з гімнастики в Росії - прим. авт.). Спочатку мій тренер сказав, що такі чутки ходять, а потім знайомі кинули посилання в інтернеті на статтю", - розповів 19-річний Верняєв в інтерв'ю "Спорт-експрес в Україні".

"Микола Куксенков нібито розповів мені, які хороші умови йому надали в Росії. Ось я і вирішив наслідувати його приклад. І начебто ця ідея навіть припала до смаку міністру спорту Віталію Мутку. Але у мене, на відміну від Колі Куксенкова, сестри у Росії немає".

Нагадаємо, що у кінці року українська збірна втратила перспективного гімнаста Миколи Куксенкова, який переїхав до Росії і згодом, прийнявши громадянство цієї країни, почав виступи за російську збірну зі спортивної гімнастики.

Верняєв пояснив, що навіть не знайомий з тією людиною, яка могла заявити про такі наміри українця.

"Я в Москві ні до кого не підходив, і вже тим більше не просився у збірну Росії. Був повністю поглинений змаганнями, у мене навіть часу подумати про таке. Я, до речі, особисто з Валентиною Родіоненко навіть не знайомий. І взагалі ніколи з нею не розмовляв! Може, є сенс до суду подати, щоб розставити всі крапки над "і"? - іронічно запитує гімнаст.

Зазначимо, що виступ української збірної на чемпіонаті Європи став одним з найкращих за роки незалежності - крім бронзи Верняєва у багатоборстві Ігор Радивілов виграв золото на кільцях, а Олег Степко - на брусах.

Раніше повідомлялося, що залишити Україну і продовжити виступи за Ізраїль може перспективна легкоатлетка Ганна Князєва. !zn

Читайте також:

Російська біатлоністка Панфілова буде виступати за Україну

На київському марафоні посилять заходи безпеки

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі