Український дзюдоїст здобув "золото" Гран-прі

Поділитися
Український дзюдоїст здобув "золото" Гран-прі Хаммо у фіналі виграв у єгиптянина © НОК України
Яків Хаммо здобув перемогу в Дюссельдорфі.

Найкращий дзюдоїст України за підсумками 2015 року Яків Хаммо завоював золоту медаль на Гран-прі в німецькому Дюссельдорфі.

По дорозі до фіналу Гран-прі українець, який виступає у ваговій категорії +100 кг, провів три сутички. Труднощі у Хаммо виникли тільки в першій, де йому протистояв срібний призер Олімпіади в Пекіні Абдулло Тангрієв з Узбекистану. Українець виграв у більш досвідченого суперника в додатковий час і тільки за зауваженнями. Зате в трьох інших сутичках Хаммо зумів провести прийоми на іппон.

У фіналі український дзюдоїст зустрівся з єгиптянином Ісламом Ель Шехабі. По ходу сутички українець опинився в скрутному становищі, отримавши два зауваження проти одного у його суперника. Однак чудовим прийомом Хаммо достроково вирішив результат зустрічі на свою користь.

Відзначимо, що в минулому році Хаммо виграв дві бронзові медалі на Європейських іграх в Баку (в індивідуальній програмі і в командній першості), а також "бронзу" чемпіонату світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі