Український автогонщик у Франції проведе акцію "Підтримай Україну"

Поділитися
Український автогонщик у Франції проведе акцію "Підтримай Україну" © http://proformula.ua/
Киянин Ігор Скуз, який виступає в одній з європейських серій перегонів звернеться до тисяч любителів автоспорту із закликом підтримати його батьківщину, купивши один з товарів українського виробництва.

Український автогонщик Ігор Скуз, який виступає у серії ЕТТС, на першому етапі чемпіонату проведе акцію на підтримку України.

За його словами, суть підтримки проста - купувати товари українського виробника.

"Друзі! 19 квітня на легендарній французькій трасі Paul Ricard стартує перший етап Кубка Європи з кільцевих перегонів. На European Touring Car Cup я хочу привернути увагу світової громадськості до проблем України. Support Ukraine. Buy 482 - саме такий напис прикрасить мій Chevrolet Cruz 1.6T", - розповів гонщик.

"Кожен етап European Touring Car Cup відвідують сотні тисяч любителів автоспорту, а трансляцію на телеканалі Eurosport дивляться мільйони глядачів по всьому світу. Всі ці люди можуть допомогти Україні. Для цього достатньо зайти у найближчий супермаркет і купити товар зі штрих-кодом 482. Саме цю думку я і хочу донести до простих європейців", - написав Ігор Скуз у своїй сторінці у Facebook.

Відзначимо, що ще під час революційних подій у столиці України на автомобілях української команди AT Rally Team, яка виступає у світовому раллійном чемпіонаті, був напис Be Strong Ukraine. !zn

Читайте також:

Матч "Динамо" - "Шахтар" розпочався яскравим модульним шоу на підтримку єдності України

Тисячі литовців провели акцію "Разом за Україну" на баскетбольному матчі

Команди Суперліги масово покидають іноземні баскетболісти

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі