Українські та російські спортсмени побилися в Баку - ЗМІ

Поділитися
Українські та російські спортсмени побилися в Баку - ЗМІ Сергій Бубка провідав спортсменів перед стартом Евроігр © НОК
За день до відкриття Європейських ігор між представниками України та Росії виник конфлікт.

Представники збірних України та Росії влаштували бійку в столиці Азербайджану, де завтра стартують перші в історії Європейські ігри. Про це місцевому виданню Haqqin.az повідомили свідки інциденту.

Згідно з наявною інформацією, між групою російських і українських спортсменів виникла словесна перепалка, яка потім переросла в бійку. Після втручання правоохоронних органів інцидент був вичерпаний.

Додамо, що це не єдиний інцидент, який трапився напередодні старту змагань. Вранці трьох австрійських синхроністок збив автобус, який перевозить учасників змагань. Про це повідомляє прес-служба Організаційного комітету Евроігр. В результаті одна із спортсменок отримала невелику травму стегна, а дві - після надання першої медичної допомоги з важкими травмами відправлені додому для продовження лікування.

Перші Європейські ігри стартують 12 червня і триватимуть до 28 червня. У програму змагань включені всі основні олімпійські види спорту - легка атлетика, плавання, бокс, гімнастика та інші.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі