Українські хокеїсти зберуться під знаменами збірної лише в лютому

Поділитися
Українські хокеїсти зберуться під знаменами збірної лише в лютому Перед чемпіонатом світу збірна України встигне провести лише кілька матчів © rationallibertariancorner.com
Перший збір національної команди в нинішньому сезоні вже двічі відкладався. Фактично збірна України існує тільки на папері.

Найближчий навчально-тренувальний збір національної команди України з хокею відбудеться в лютому - в третій міжнародний перерву ІІХФ.

Незважаючи на попередню домовленість про товариських матчах у грудневу паузу - у другій декаді місяця, DT.UA стало відомо, що вони не відбудуться, а в лютому збірна України, як і очікувалося, зіграє на турнірі Еврохоккейчеллендж в Польщі. Змагання відбудуться 4-7 лютого, в них візьмуть участь збірні Казахстану, Польщі та Угорщини.

Причина відмови від зборів у грудні - рішення головного тренера збірної Олександра Годинюка.

По-перше, в декількох чемпіонатах, в яких виступають кандидати в збірну, не заплановані перерви в змаганнях, тому українських хокеїстів могли б не відпустити в Київ. По-друге, напевно тренерський штаб не бачив доцільності перевіряти команду задовго до чемпіонату світу та ще й у період, коли не всі хокеїсти знаходяться в кращій готовності, враховуючи, що не всі з них мають постійне місце в складі своїх клубів.

Головна ж мотивація перенесення зборів на лютий - украйинская збірна зараз по суті існує лише на папері і поки не є конкурентноздатною, говорить джерело.

Нагадаємо, що в квітні 2015 року збірна України візьме участь у чемпіонаті світу в дивізіоні 1А. Суперниками українців будуть збірні Польщі, Італії, Казахстану, Угорщини і Японії. Дві кращі команди змагань поїдуть грати в компанію найсильніших збірних світу в топ-дивізіон.

Читайте також: Екс-тренер "Донбасу" та збірної України отримав матч-штраф вже на 13-й секунді гри

В середині жовтня стало відомо, що український хокей залишився без єврокубків у сезоні-2014/15. Єдиний представник країни в турнірах не зумів підтвердити участь у Континентальному Кубку - в основному із-за невизначеності в національному чемпіонаті, а також з-за фінансових труднощів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі