Українські боксери приєдналися до акції "Нокаутуй тероризм"

Поділитися
Українські боксери приєдналися до акції "Нокаутуй тероризм" Тарас Шелестюк взяв участь в акції "Нокаутуй тероризм" © facebook.com/shelestyuk.taras
Спортивні журналісти з України, які висвітлюють події у світі боксу, стали ініціаторами акції в підтримку української армії та добровольчих батальйонів. Вони закликали до фінансової допомоги відомих боксерів.

Українські боксери приєдналися до акції "Нокаутируй тероризм", яка націлена на підтримку армії і добровольчих батальйонів у зоні АТО.

Підтримали українських вояків і мир у країні екс-чемпіонка світу Аліна Шатернікова та бронзовий призер Олімпіади в Лондоні, чемпіон світу та Європи Тарас Шелестюк.

Суть акції полягає в тому, що боксер у спортивній залі працює біля боксерської груші, на яку наклеєн надпис "Нокаутуй тероризм", а потім робить спеціальне звернення та передає естафету - в дусі недавньої соціальної ініціативи Ice Bucket Challenge.

Також спортсмени повинні пожертвувати певну суму грошей в один із фондів волонтерського руху.

Організатори акції сподіваються, що до неї присоеденятся всі, хто, за їхніми словами, здатний нанести декілька ударів по груші або іншого предмету, а також готовий допомогти фінансово. Певну роль у ініціативою вони відводять і професійним спортсменам.

"Поряд з простими учасниками, дуже сподіваємося, "бити тероризм" будуть також відомі бійці-любителі і професіонали, які, будучи справжніми, а не ярмарково-шароварними патріотами, не хочуть і не можуть робити вигляд, що відбувається жах їх не стосується, що все це "десь там далеко", "самі розберуться" і "я так допомагаю тим, що виступаю в ринзі/октагоні під українським прапором і жовто-блакитних рукавичках". Безперечно, виступати під українським прапором - надзвичайно важливо. Однак конкретно зараз наших воїнів у промерзлих льохах це не зігріє, не підлікує хлопців із застудою та ангіною, не допоможе побачити дозори ворога вночі і не вбереже від осколка", - йдеться в заяві організаторів на сайті k-t-o.com.ua.

Тарас Шелестюк, до речі, народився та почав займатись боксом у Макіївці, став по суті першим з чинних спортсменів, що взяли участь в акції. Своє звернення Шелестюк записав в Лос-Анджелесі, де він живе і тренується в перші роки своєї професійної кар'єри.

Зазначимо, що передав естафету Шелестюк всім партнерам по олімпійській збірній України 2012 року, яка завоювала в Лондоні 2 золотих, одну срібну і дві бронзові медалі.

Раніше повідомлялося, що партнер Шелестюка за збірної України Олександр Усик у Львові нокаутував південноафриканця Даніеля Брюэра і завоював пояс тимчасового интернконтинентального чемпіона за версією WBO. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі