Українська легкоатлетка перемогла в етапі «Діамантової ліги»

Поділитися
© svitoutdoor.com.ua
Вперше у своїй кар'єрі на 11-му етапі «Діамантової ліги» у Стокгольмі Ольга Саладуха у секторі для потрійного стрибка приземлилася за позначкою 15 метрів, вигравши змагання.

У першій же спробі українка продемонструвала стрибок на 15.06 метра. Шкода тільки, що попутний вітер перевищував норму (2,3 м/с), і цей результат не зарахується нашій спортсменці як особистий рекорд.

У цьому сезоні на етапах найпрестижнішої легкоатлетичної серії Савіньє і Саладуха, яких у світовому топ-лісті розділяє всього один сантиметр (14.99 і 14.98 відповідно), зустрічалися тричі.

В Осло (9 червня) та Парижі (8 липня) перемогу святкувала кубинська стрибунка, а наша задовольнялася другим рядком. Тим не менше, перемога у Стокгольмі стала для Ольги другою на етапах «Діамантової ліги» -2011. Нагадаємо, що першу вона оформила на початку червня в американському Юджині. У загальному заліку «Діамантової ліги» спортсменка з Донецька залишається на другій позиції - 12 очок. Проте відставання від кубинки українка скоротила з чотирьох до двох пунктів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі