Українська команда візьме участь у чемпіонаті Європи з футболу серед мерів

Поділитися
У змаганнях братимуть участь команди представників місцевого самоврядування України, Польщі, Італії, Словаччини, Словенії, Південного Тіролю, Німеччини, Австрії та Чехії.

Українська команда візьме участь у ІІ Чемпіонаті Європи з футболу серед команд мерів, який пройде 14-19 травня в місті Тихи (Польща).

Про це журналістам повідомив Чернігівський міський голова, капітан команди Олександр Соколов.

За його словами, в змаганнях братимуть участь команди представників місцевого самоврядування України, Польщі, Італії, Словаччини, Словенії, Південного Тіролю, Німеччини, Австрії та Чехії.

Соколов зауважив, що в підгрупі української команди досить сильні суперники - колеги з Німеччини, Австрії, Чехії та Польщі.

До складу української команди увійшли сільські, селищні і міські голови майже з усіх куточків країни. Наймолодшим у команді є 27-річний Лизогубова-Слобідської сільський голова.

«Наша команда має величезне бажання не погіршити попередній результат. Все буде залежати від першої гри з німецькими колегами, які були переможцями минулого чемпіонату», - сказав Соколов. Він також додав, що українська команда тренувалася і навіть провела три короткострокових збори.

Згідно з правилами, загальна кількість членів футбольної команди не може перевищувати 20 осіб, з них 16 гравців. На полі будуть грати по 7 гравців від кожної збірної, один з яких воротар. Кількість замін під час гри - необмежена. Членами збірних команд міських голів можуть бути мери міст та їх заступники. Допустимий вік заступників - не менше 40 років, при цьому їх кількість не може перевищувати половини складу команди. Кожен футбольний матч складається з двох таймів по 30 хвилин.

Організаторами цьогорічного футбольного турніру виступили Асоціація міст України та Асоціація міст Польщі.

У 2008 році в Зальцбурзі (Австрія) відбувся I Чемпіонат Європи з футболу серед команд мерів. Тоді команда українських міських голів посіла третє місце. !zn

Читайте також:

Шевченко побоюється суперників України по групі Євро-2012 і високо оцінює шанси Польщі


«Шахтар» в сьомий раз став чемпіоном України (відео)


Блохін оголосив попередній список гравців на Євро-2012


УЄФА не переноситиме фінал Євро-2012 з Києва до Варшави

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі