Українська тенісистка обіграла переможницю US Open на турнірі в Китаї

Поділитися
Українська тенісистка обіграла переможницю US Open на турнірі в Китаї Людмила Кіченок обіграла восьму ракетку світу © mbasilephotography.zenfolio.com/
Людмила Кіченок створила сенсацію у першому раунді Tianjin Open.

Людмила Кіченок успішно стартувала на турнірі WTA в Китаї (призовий фонд - 500 000 $). Українка, яка є №414 в світовому рейтингу, сенсаційно обіграла італійку Флавію Пеннетту.

Поєдинок тривав 1 годину 38 хвилин і завершився перемогою українки у двох сетах - 6:3, 7:5. Це перша в кар'єрі перемога Кіченок над тенісисткою з першої десятки. Наступною суперницею українки стане китаянка Йін-Йін Дуань (№123 в рейтингу WTA).

Нагадаємо, Пеннетта у вересні стала переможницею US Open і пообіцяла, що завершить кар'єру після закінчення нинішнього сезону. У рейтингу WTA італійка займає восьму сходинку.

Третя ракетка України Катерина Бондаренко далі в Китаї пройти не змогла. На старті вона поступилася Данке Ковинич з Чорногорії (4:6, 1:6), зазнавши вже другу поразку від неї в цьому сезоні. Також програла у першому раунді і сестра Кіченок Надія. Вона поступилася представниці Польщі Урсулі Радванській - 4:6, 0:6.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі