Українки завоювали два "золота" у другий день першості Європи з вільної боротьби

Поділитися
© detskiymir.vn.ua
У фіналах вагових категорій до 40 і 46 кг Кремзер і Машкевич виграли у росіянок Надії Соколової та Анастасії Степанової відповідно.

Олена Кремзер з Херсона і житомирянка Катерина Машкевич завоювали золоті медалі в заключний день першості Європи з вільної боротьби серед дівчат у Катовіце (Польща).

У фіналах вагових категорій до 40 і 46 кг Кремзер і Машкевич виграли в росіянок Надії Соколової та Анастасії Степанової відповідно.

У перший день змагань "золото" виграла Тетяна Польова з Івано-Франківщини (38 кг). Ще чотири медалі - бронзові - завоювали львів'янка Анастасія Остапук (43 кг), Раїса Варварова з Дніпропетровська (49 кг), киянка Анастасія Кравченко (56 кг) та Ганна Урода з Хмельницького (63 кг).

У загальнокомандному заліку українки, набравши 75 очок, посіли 2-е місце. Першими стали росіянки (90), на третій позиції збірна Польщі (50). Всього на борцівський килим виходили представниці 23-х країн континенту.

У суботу та неділю нагороди юнацької першості Європи розіграють борці греко-римського стилю. У складі збірної України виступлять Артур Політаєв (Луганськ, 42 кг), Влад Коростинев (Донецьк, 46 кг), Максим Євтушенко (Краматорськ, 50 кг), Павло Молнар (Закарпаття, 54 кг), Сергій Козуб (Закарпаття, 58 кг), Максим Байдак (Донецьк, 63 кг), Віктор Потапов (Севастополь, 69 кг), Артем Суровягін (Донецьк, 76 кг), Іван Обрізанов (Луганськ, 85 кг) і Борис Резниченко (Запоріжжя, 100 кг). !zn

Читайте також:

Українці завоювали все золото на чемпіонаті Європи з веслування

Українці можуть завоювати на Олімпіаді в Лондоні 27 медалей


На Олімпіаді в Лондоні виступить безногий легкоатлет

В Англії вибрали гімн Олімпіади-2012 (аудіо)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі