Україні в будь-якому складі буде складно грати з Хорватією - Срна

Поділитися
Україні в будь-якому складі буде складно грати з Хорватією - Срна Срна підкреслив, що хорвати будуть грати на перемогу © ФК Шахтер
Екс-капітан хорватської збірної поділився очікуваннями від майбутнього матчу.

Наступний поєдинок підопічні Андрія Шевченка в рамках відбору на чемпіонат світу 2018 року проведуть проти хорватів 24 березня в Загребі. Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна, який вже завершив кар'єру у збірній, вважає свою команду фаворитом.

"Незважаючи на будь-який склад, Україні буде дуже важко в Загребі, наша збірна дуже добре грає вдома. Загальним фаворитом групи залишається Хорватія. Але в будь-якому випадку до української команди треба ставитися з повагою. Ми вже грали з Україною два рази кілька років тому, і тоді двічі зіграли внічию", - сказав Срна на відкритому тренуванні "Шахтаря".

"Для Хорватії, як і для України, це дуже важлива гра, і наша збірна буде грати в атакувальний футбол, і тільки на перемогу, як завжди грає вдома. Звичайно, хочеться, щоб Хорватія виграла і разом з Україною потрапила на чемпіонат світу".

"На матчі з Україною в Загребі, безсумнівно, буде переповнений стадіон. Адже кілька поєдинків збірна проводила без глядачів через заборону УЄФА, тому зараз трибуни повинні заповнюватися".

Після чотирьох турів відбірного турніру на ЧС-2018 збірна України знаходиться на другій сходинці у своїй групі, відстаючи від Хорватії на два очки.

Раніше Шевченко розповів, як збірна України збирається перемагати Хорватію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі