Українець Зотько підписав контракт з "Валенсією"

Поділитися
Українець Зотько підписав контракт з "Валенсією" Зотько підписав контракт за схемою "3+2" © facebook.com/karagodin.maks
На перших порах екс-гравець "Металіста" буде виступати за дубль іспанського клубу.

Український захисник Іван Зотько підписав контракт з іспанською "Валенсією". Про угоду повідомив агент футболіста Максим Карагодін.

Зотько в останні три тижні тренувався в іспанському клубі і вразив керівництво "Валенсії". Контракт з футболістом підписаний за схемою "3+2" - на три роки з можливістю продовження.

"Я намагався себе показати, і вже після зборів все і вирішилось. Заявка, як мені сказали, тут буде спільна для всіх команд, що дуже радує. Якийсь час буду в команді "Валенсії", з якою я займався на зборах - "Валенсії Местальї", вона грає в Сегунді Б. А далі - все залежить від мене.

Весь час награвали як центрального захисника. Тижнів три я вже тут. Чесно кажучи, спочатку було трішки важко психологічно - вони розмовляють на своїй мові, а ти як би сам по собі, немає нікого, хто до тебе би міг звернутися, пару слів сказати. Але в цілому, як виявилося, тут люди приємні в спілкуванні. Як-то швидко почав з ними спілкуватися, і хоча, звичайно, поки що знаю лише основні слова, але відчуваю підтримку. Чи є інші легіонери в "Валенсії Местальї"? Ні, мабуть, я один тут іноземець", - розповів Зотько у коментарі сайту Sport Arena.

"Тут величезну увагу приділяють роботі з м'ячем - немає такого, як в Україні, біганини і навантажень. Але зате темп роботи з м'ячем дуже пристойний, все швидко, розраховано на те, щоб орієнтуватися на автоматі і різко", - також зазначив українець, який був автором одного з найкрасивіших м'ячів минулого чемпіонату Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, в Іспанію також поїхав форвард збірної України Роман Зозуля, який підписав контракт з "Бетісом".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі