Українець Підручний зупинився за крок від медалі на етапі Кубка світу з біатлону

Поділитися
Українець Підручний зупинився за крок від медалі на етапі Кубка світу з біатлону До "бронзи" Пидручному не вистачило менше двох секунд © biathlon.com.ua
Український біатлоніст встановив особистий рекорд.

Дмитро Підручний зупинився за крок від медалі в мас-старті на четвертому етапі Кубка світу з біатлону, який проходить у Рупольдінгу. Українець посів четверте місце.

Не припустившись жодного промаху на першій стрільбі, Підручний допустив дві помилки на другому вогневому рубежі і опустився на 22-е місце. Однак потім українець чисто пройшов дві стрільби і, показавши хорошу швидкість на останньому колі, зумів піднятися на четверту позицію.

Бронзовому призеру мас-старту норвежцю Тарьє Бе Підручний програв лише 1,7 секунди. Четверту перемогу в сезоні здобув француз Мартен Фуркад, якому Підручний поступився 31,4 секунди, а друге місце у чеського біатлоніста Онджея Моравеца.

Зазначимо, що четверте місце стало найкращим результатом для Дмитра Пидручного в його кар'єрі. До цього рекордом українця було шосте місце у спринті на етапі в Хохфільцені у сезоні 2013/2014.

Нагадаємо, вчора, 9 січня, Підручний фінішував десятим у гонці переслідування.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі