Українець Глазков допоможе Ваху перемогти Повєткіна

Поділитися
Українець Глазков допоможе Ваху перемогти Повєткіна Глазкова зустріли в Польщі 5 жовтня © facebook.com/Mariusz-Wach-Boxing
Український супертяж в жовтні проведе з поляком кілька спарингів.

В'ячеслав Глазков (21-0-1, 13 КО) допоможе Маріушу Ваху (31-1, 17 КО) підготуватися до бою проти Олександра Повєткіна (29-1, 21 КО). Українець стане спаринг-партнером польського боксера.

Глазков вже прибув у Польщу зі своїм тренером Едуардом Менчаковим. А перший спаринг з Вахом, який раніше відмовився допомагати Володимиру Кличку в його підготовці до бою проти Тайсона Ф'юрі, в українця заплановано на 7 жовтня.

Зазначимо, що тренер Ваха Кшиштоф Джазговски впевнений, що польський боксер може створити сенсацію в бою проти Повєткіна: "У нас дійсно є шанс перемогти. Маріуш каже, що почуває себе так, як ніколи раніше".

Нагадаємо, бій Вах - Повєткін відбудеться 4 листопада в Казані. "Російський витязь" на даний момент є обов'язковим претендентом на бій з Деонтеєм Вайлдером, який володіє чемпіонським поясом за версією WBC. У той же час Глазков - офіційний претендент на бій з Володимиром Кличком.

Читайте також: Вайлдер вдруге захистив титул чемпіона світу за версією WBC

Свій попередній бій Глазков провів 15 серпня в Краснодарі. У четвертому раунді українець нокаутував Кертсона Мансвелла.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі