Українець Федотенко приніс перемогу "Філадельфії" над "Вашингтоном" Овечкіна

Відео
Поділитися
Українець Федотенко приніс перемогу "Філадельфії" над "Вашингтоном" Овечкіна Руслан Федотенко (праворуч) знову довів свою здатність забивати вирішальні голи © flyers.nhl.com
Руслан Федотенко не дав остаточно померти надіям "Льотчиків" на плей-офф Національної хокейної ліги.

Український легіонер "Філадельфія Флайєрс" Руслан Федотенко став автором переможної шайби у ворота "Вашингтон Кепіталз" - його точний кидок відбувся вже на додатковій 5-хвилинці.

"Льотчики" перемогли 6:5 і, набравши 33 очки розмістилися на 12-му місці турнірної таблиці Західної конференції. Втім, "Столичні" поки знаходяться вище - на 11-му рядку з 34-ма пунктами. "Філадельфія" розмістилася приблизно на відстані двох-трьох перемог від зони плей-офф.

Капітан і головна зірка "Вашингтона" Олександр Овечкін хоч і закинув у ворота свого партнера по збірній Росії Іллі Бризгалова, але цього виявилося недостатньо для успішного закінчення поєдинку.

Федотенко, коментуючи свій гол, відзначив в першу чергу партнера по команді Кіммо Тімона, який віддав прекрасну передачу на суперника українця.

"Кіммо просто видав відмінний пас, мені залишалося тільки потрапити з близької відстані. Звичайно, дуже приємно відзначитися в овертаймі", - наводить слова Федотенка АР.

"Зараз для нас необхідно боротися за кожне очко, адже всі команди хочуть пробитися в плей-офф і фактично ще ніхто не втратив шансів на те, щоб потрапити в розіграш Кубка Стенлі. Що ж, будемо намагатися забивати більше голів, а наш воротар Бризгалов, сподіваюся, допоможе нам не пропустити".

Зазначимо, що Руслан Федотенко був відзначений у номінації "Зірка матчу".

З інших поєдинків вікенду можна було б виділити розгром, який здійснив "Чикаго" на виїзді у Детройті. "Червоні крила" були переможені 7:1, причому "розмочити" рахунок господарі зуміли лише за півхвилини до фінальної сирени. Примітно і те, що "Чикаго" завдав по воротах суперника 26 кидків, тоді як "Детройт" кидав 34 рази.

Відзначимо, що "Чикаго" лідирує з 4-очковим відривом у Західній конференції, а на Сході попереду "Піттсбург". !zn

Читайте також:

У матчі американської ліги хокеїсти влаштували масову бійку на лаві запасних

Неймовірний гол Дацюка - обіграв всю команду і воротаря

"Піттсбург" спокушає Євгена Малкіна 100-мільйонним контрактом

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі