Українці провалилися вже у першому раунді тенісного US Open

Поділитися
Українці провалилися вже у першому раунді тенісного US Open Еліна Світоліна не зуміла повторити торішній результат © frontzmin.ua
За чотири матчі Відкритого чемпіонату США представники українського тенісу не зуміли взяти у суперників хоча б одну партію.

Українські тенісисти продовжують програвати на заключному в сезоні турнірі серії Великого Шолома. У Нью-Йорку на Відкритому чемпіонаті США в сітці одиночного розряду залишився лише Ілля Марченко, який поки не виходив на поєдинок першого раунду.

Слідом за Сергієм Стаховським з боротьби вибули Еліна Світоліна, Леся Цуренко та Марина Заневська.

Найбільші надії українські вболівальники пов'язували саме зі Світоліною, яка вже привчила їх до перемог над провідними світовими тенісистами. Проте після досить вдалого виступу на турнірі у Цинцинатті і перемоги над переможцем Вімблдону Петрою Квітовою перша ракетка України провалилася в поєдинку з маловідомою Полоною Герцог зі Словенії 2:6, 6:7.

Ще менш тривалими виявилися матчі Заневської і Цуренко, який подолали кваліфікацію US Open: українки програли відповідно американці Шелбі Роджерс 4:6, 3:6 і Зарині Діяс з Казахстану 1:6, 2:6.

Таким чином, Світоліна не зуміла повторити торішній результат, коли вона вийшла у другий раунд US Open.

Тепер лише Ілля Марченко може врятувати реноме українського тенісу: його матч з швейцарцем Марко Кьюдінеллі запланований 27 серпня приблизно на 18:00.

Додамо, що найкращим досягненням українців на US Open є вихід у четвертий раунд Олександр Долгополова у 2011 році. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі