Україна в рейтингу ФІФА закріпилася на 34-му місці

Поділитися
© serc.carleton.edu
ФІФА оприлюднила черговий рейтинг національних збірних команд з футболу, в якому українська збірна, як і місяць тому, знаходиться на 34-му місці.
ФІФА оприлюднила черговий рейтинг національних збірних команд з футболу, в якому українська збірна, як і місяць тому, знаходиться на 34-му місці.На першому місці рейтингу чемпіони світу - збірна Іспанії. На другому - фіналісти мундіалю у ПАР - Нідерланди. Третє місце посідає збірна Німеччини. Збірна Росії, як і місяць тому, на 13-му місці. Команда Білорусі покращила своє становище, піднявшись ще на одну позицію - із 38-го на 37-е місце. Перша десятка рейтингу ФІФА за станом на 12 січня 2010: 1. Іспанія 2. Нідерланди 3. Німеччина 4. Бразилія 5. Аргентина 6. Англія 7. Уругвай 8. Португалія 9. Хорватія 10. Єгипет ... 13. Росія 34. Україна 37. Білорусь Нагадаємо, найвище - 11-е місце у рейтингу ФІФА Україна посідала в лютому 2007. Найнижче - 132-е у вересні 1993 року.

За матеріалами Фокус

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі