Україна - Косово: Шевченку потрібна перемога, Буньякі хоче здивувати суперника

Поділитися
Україна - Косово: Шевченку потрібна перемога, Буньякі хоче здивувати суперника Шевченко з повагою ставиться до суперника © ФФУ
Головні тренери національних збірних прокоментували майбутній матч.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко і наставник збірної Косово Альберт Буньякі поділилися думкою про майбутній матч кваліфікації на чемпіонат світу 2018 року.

"У нас достатньо інформації про суперника. Ми дивилися товариський матч за участю збірної Косово, а також два офіційних поєдинки цієї команди. Провели ретельний аналіз цих матчів. Збірна Косово провела гарні ігри. Це нова команда, темна конячка. Але ми поважаємо цього суперника. Після двох нічиїх нам дуже потрібна перемога. Але і Косово потрібен хороший результат. Ми це розуміємо", - наводить слова Шевченка Dynamo.kiev.ua.

"Найбільш сильна сторона Косово? Ця команда має у своєму складі дуже швидких флангових гравців. Крім того, команда вміє проводити неприємні для суперника контратаки", - підкреслив головний тренер збірної України.

"Подивимося на стан футболістів, і виходячи з цього, будемо визначатися зі складом. Нам важливо, щоб наші футболісти відновилися після матчу з Туреччиною. Була важка гра, а потім переліт з Коньї в Краків.

До речі, я мав розмову з Ярославом Ракицьким щодо його травми, через яку він залишив розташування збірної до матчу з Туреччиною. Зараз він відновлюється від пошкодження в "Шахтарі". І в цьому плані у нього є прогрес. Більш того, Ракицький рвався до нас, хотів приїхати, щоб зіграти в матчі з Косово. Я переговорив з лікарем "Шахтаря" щодо його стану, і він сказав, що він не дозволяє Ярославу зіграти завтра", - також сказав Шевченко.

А головний тренер збірної Косово Буньякі зазначив: "Я хотів би, щоб цей матч пройшов в Україні, але маємо те, що маємо. Складно, коли за тиждень до матчу дізнаєшся про місце його проведення. Було б краще, щоб політика і спорт були порізно... Матч буде важким для нас. Але цей поєдинок буде важким і для збірної України. Сподіваюся, що це буде не така гра, як та, що ми в четвер провели з Хорватією. Ми постараємося здивувати збірну України".

Читайте також: Матч збірної України проти Косово пройде з уболівальниками

Нагадаємо, матч Україна - Косово пройде 9 жовтня у Польщі на стадіоні "Краковія".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі