У ЖК «Новопечерські Липки» відкрилася академія тенісу

Поділитися
Відкриття сучасної тенісної академії на території «Новопечерських Липок» не випадкове. З моменту своєї появи на ринку нерухомості, квартал по достоїнству оцінювався покупцями і експертами як місце для комфортного і якісного життя, з високим рівнем розвиненої інфраструктури і великими зеленими зонами.

13 вересня 2012 року відбулося офіційне відкриття академії тенісу UTA, яка розташувалася на території житлового кварталу «Новопечерські Липки».

Більше 200 гостей змогли ознайомитися з новими кортами, взяти участь у майстер-класі, який провів тенісист світового рівня Олександр Долгополов, а також отримати цінні та пам'ятні подарунки.

Як повідомив директор академії тенісу UTA, Олексій Коваленко - це не просто кілька тренувальних кортів, що відповідають світовим стандартам і створені за сучасними технологіями із застосуванням високоякісних матеріалів. Це, у першу чергу, спортивно-оздоровчий та освітній заклад, в якому кожна людина окрім практичних занять отримує ще й теоретичні знання про всі нюанси гри у теніс.

Відкриття сучасної тенісної академії на території «Новопечерських Липок» не випадкове.

З моменту своєї появи на ринку нерухомості, квартал по достоїнству оцінювався покупцями і експертами як місце для комфортного і якісного життя, з високим рівнем розвиненої інфраструктури і великими зеленими зонами.

«Зараз у «Новопечерських Липках» ми спостерігаємо тенденцію до сегментації клієнтів. З одного боку, правильний баланс хорошої, розвиненої інфраструктури цікавий покупцям житла. З іншого - в рамках розвитку кварталу і його наповнюваності мешканцями він цікавий покупцям комерційної нерухомості з інвестиційної точки зору і ведення тут власного бізнесу, - зазначив генеральний директор компанії UDP Валерій Кодецький. - Так, першим об'єктом, який відкрився в кварталі, була арт-галерея «NEBO», потім Британська міжнародна школа, центр східної культури «MICHI», магазини та інші об'єкти, які успішно працюють вже кілька років. Відкриття у кварталі такого знакового об'єкта, як тенісна академія, ще раз підтверджує, що інвестори бачать перспективу для розвитку свого бізнесу на території ЖК «Новопечерські Липки».

У свою чергу український тенісист світового рівня Олександр Долгополов підкреслив, що розвиток спорту в нашій країні дуже важливий. «Мені приємно, що в Києві з'явилося місце, в якому люди зможуть займатися спортом і досягати нових результатів. Упевнений, що UTA зможе виростити гідних тенісистів, які відповідають світовому класу, як і те місце, в якому відкрилася ця тенісна академія», - зазначив він. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі