У збірній України може з'явитися сенегальський захисник

Поділитися
Уродженець Сенегалу Папа Гуйє, який захищає кольори харківського «Металіста» незабаром зможе виступати за Україну. Про це у понеділок, 9 серпня, повідомив головний тренер національної збірної Мирон Маркевич.
Уродженець Сенегалу Папа Гуйє, який захищає кольори харківського «Металіста» незабаром зможе виступати за Україну. Про це у понеділок, 9 серпня, повідомив головний тренер національної збірної Мирон Маркевич. За його словами, зараз йде процес зміни громадянства Гуйє. «Нещодавно Папа відмовився виступати за Сенегал, зараз йде процес оформлення для нього українського громадянства. Це лише питання часу. Так, в останніх матчах він діяв не кращим чином, але я знаю його потенціал, на якому високому рівні він може виступати», - повідомив Маркевич на прес-конференції, яка була присвячена матчу зі збірною Голландії, який призначено на 11 серпня в Донецьку. Папа Гуйє, якому 26 років, переїхав до України п'ять років тому. Він виступав за луцьку «Волинь», звідки у 2006 році перейшов до «Металіста». Варто відзначити, що за харківський клуб виступає Марко Девіч, який відмовився від сербського громадянства заради виступу за збірну України. У жовто-синій футболці він поки провів чотири поєдинки.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі