У Росії на футбол пускатимуть тільки за паспортами

Поділитися
У Росії на футбол пускатимуть тільки за паспортами © migraciya.msk.ru
Починаючи з матчів 18-го туру чемпіонату Росії, який стартує 30 листопада, квитки фізичним особам будуть продаватися тільки при пред'явленні посвідчення особи.

Загальні збори членів Російської футбольної Прем'єр-ліги (РФПЛ) прийнялb рішення про те, що з 30 листопада, тобто з початку 18-го туру чемпіонату Росії, квитки фізичним особам будуть продаватися тільки при пред'явленні посвідчення особи

Відповідні зміни внесено до регламенту чемпіонату Росії сезону 2012/2013 і в дисциплінарний регламент Російського футбольного союзу.

«Абонементи та квитки реалізуються фізичним особам при пред'явленні посвідчення особи (паспорта, посвідчення водія, посвідчення особи військовослужбовця РФ) з фіксуванням п.і.п.б. фізичної особи і номера пред'явленого документа», - йдеться в зміненому пункті 21.8 регламенту.

Як стало відомо, у зв'язку з нововведеннями квитки на найближчий домашній матч московського «Локомотива» з нижегородською "Волгою" на стадіоні у Черкізово 8 грудня будуть продаватися тільки в касах стадіону.

Нагадаємо, пропозиція продавати квитки на матчі за паспортами обговорювалася на загальних зборах клубів РФПЛ 20 листопада. Учасники висунули ряд ініціатив, які могли б підвищити безпеку глядачів і гравців під час матчів. Окрім іменних квитків пропонувалося також ввести можливість дискваліфікувати фанатські трибуни на окремі матчі і передати розподіл квитків на гостьову трибуну представникам команди, що грає на виїзді.

Питання про безпеку на матчах стало широко обговорюватися після інциденту під час матчу «Динамо» - «Зеніт», який пройшов 17 листопада на «Арені Хімки». Тоді з трибун у воротаря динамівців кинули петарду. Антон Шунін отримав травми, і суддя зупинив матч.

18-й тур чемпіонату Росії (30 листопада - 3 грудня) стане передостаннім в 2012 році - 20-й тур був перенесений рішенням РФС з середини грудня на 9-11 березня 2013 року. Таким чином, останній тур сезону прем'єр-ліги пройде не 26 травня, як планувалося, а 30 травня 2013 року. !zn

Читайте також:

Федерація футболу розглядає близько 30 кандидатів на посаду тренера збірної

Себастьяна Феттеля можу позбавити звання чемпіона «Формули-1»

Нападника «Шахтаря» Адріано дискваліфікували на один матч за скандальний гол

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі